Synsundersøkelse

Vi har bruk for å se godt i flere sammenhenger enn det vi kanskje tror. Det er viktig å se godt i trafikken, på TV, foran PC-skjerm, ved lesing og håndarbeid for å nevne noen. Mange tror at de ser godt, fordi de rett og slett ikke vet hvor bra de kan se. Husk at synet forandrer seg gradvis over tid. Ved vanlige synsfeil kan ofte en enkel brille forbedre synskvaliteten i din hverdag.

På våre synsundersøkelser strekker vi oss etter å finne din optimale styrke. Vi sjekker også samsynet og ivaretar din øyehelse på en god og trygg måte. Vi anbefaler glassløsninger som er tilpasset deg og din hverdag. Dersom våre optikere mistenker sykdom, har vi spesialutstyr som kan hjelpe oss å bekrefte eller avkrefte om sykdom foreligger. Ved eventuell oppdaget sykdom, eller mistanke om sykdom, har vi anledning til å henvise deg direkte til øyelege eller sykehus for videre oppfølging.

Vi har også mulighet for å sende våre funn over til en øyelege vil vurdere om vi skal henvise deg eller følge deg opp.

Vi anbefaler at man tar en synsundersøkelse hvert 2-3. år. Dersom du er plaget med å være sliten i øynene, har mye hodepine, uklart syn, myser mye eller merker endringer i synet ditt er det ofte på tide med en ny synsundersøkelse og kanskje nye briller.