Butikken & mannskapet

Optiker Stensland, Mo i Rana, så dagens lys den 18 mars 1985. Forretningen ble den gang etablert som en filial av optiker Stensland i Mosjøen, som har sin historie tilbake til 1958.

Siden starten har vi vært en optisk forretning i Rana med Andre Stensland som skipper. Bedriften var først tilknyttet Interoptik-kjeden i nesten 20 år og senere Specsavers-kjeden i 14 år. Fra januar 2020 valgte vi å være frittstående forretning, og utvikle eget konsept. Med dette ble vi Synspunkt Stensland. Vi er det samme gode mannskapet, og vi er i de samme romslige lokalene.

Vi tar med oss våre gode erfaringer gjennom 35 år, og vil fortsatt videreutvikle oss for å kunne yte best mulig faglig kompetanse og god service. Vårt fokus, uavhengige av hvilke samarbeidspartnere vi har hatt, har alltid vært å være faglig sterke og kunne tilby et bredt spekter av gode produkter og tjenester til våre kunder. Dette krever at vi har faglig oppdaterte optometrister og optikerassistenter med lang fartstid, noe vi har.

Vi har også topp moderne utstyr for å kunne ivareta våre kunders øyehelse på tryggest mulig måte, og vi har også etablert samarbeid med øyeleger for fjerndiagnostikk, for raskere vurdering ved behov.

Med 7 optometrister har vi et internt fagmiljø med kompetanse om generelle synsproblemer, samsynsplager, øyesykdommer og avanserte kontaktlinsetilpassinger. Vi kan også avdekke dine synsbehov på arbeidsplassen.

Kort sagt er vi første linje øyehelsetjeneste med henvisningsrett til øyelege.

I butikken vår finner du et bredt utvalg av brilleinnfatninger som passer enhver smak. Vi er opptatt av kvalitet og design, men også det funksjonelle er viktig for oss. En brilleinnfatning er bare et halvfabrikat. Det er når glassene blir montert at det blir din Derfor må vi også ta hensyn til brillestyrken og bruksområdene når vi hjelper deg med å finne brilleinnfatningen. Det er den ferdige brillen som gjelder.

I våre lokaler finnes det også et komplett optisk verksted som gir oss mulighet til å hjelpe deg med reparasjoner av briller dersom uhellet har vært ute. Her kan vi også slipe brilleglass inn i den innfatning det måtte ønskes. Er du på reise, og finner en brilleinnfatning du bare må ha, så kjøp den og kom til oss. Vi kan slipe inn de rette glassene for deg, det gjør vi med glede.

Vi har 2000 brilleglass på lager i vårt nye konsept, så det er stor sannsynlighet for at vi kan produsere dine nye briller innen en virkedag.

Vi vil at du skal oppleve kompetanse, trygghet og kvalitet hos oss. Du og din opplevelse er vår viktigste markedsføring i et langt perspektiv. Vi vil gjerne ha deg som fast kunde. Det kan ikke annonseres, det må erfares.

Hjertelig velkommen til oss på Synspunkt Stensland!